Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

sâmbătă, 18 iulie 2009

PIETONAL UNIRII BOTOSANI


,,Îmbrăţişări gratuite", pe Pietonalul Unirii!
Pe data de 17 iulie 2009, botoşănenii care au traversat astăzi Pietonalul Unirii au fost îmbrăţişaţi de un grup de tineri. Scopul acestui eveniment este de a conştientiza nevoia de afecţiune şi de a trai într- o lume mai bună oferind îmbrătişări şi ... zâmbete.

Acţiunea a fost organizată de serviciul de promovare a sănătăţii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, în parteneriat cu mai mulţi elevi din şcolile botoşănene.
Întreaga acţiune s-a desfăşurat pe parcursul a doua ore, interval în care toţi botoşănenii care au trecut la orele prânzului pe Pietonalul Unirii au fost îmbrăţişaţi.

Gestul tinerilor i-a determinat pe botosăneni să uite preţ de câteva clipe de grijile de zi cu zi, readucând zambetul pe chipurile lor.
De îmbrăţişările tinerilor s-au bucurat până şi oamenii legii În premiera la Botoşani, evenimentul "FREE HUGS", în variantă românească "IMBRATISARI GRATUITE", s-a desfăşurat simultan în 111 oraşe din România.
articol prezentat de Adriana FARTUSNIC Postul Local TELEEM- Botoşani




Restaurantul în cadrul Complexului "Maria,, oferă din tradiţia bucătăriei româneşti o bogată listă de meniu - sărmăluţe moldoveneşti la ulcele, ciorbe de tot soiul - de pui, de burtă, de potroace, sărbuşcă, nacreală şi multe altele, după poftă, satisfăcând toate gusturile şi exigenţele, fiind adevarate delicii gastronomice.

Gradina de vară "Casanovas" amenajată elegant, oferă o ambianţă deosebită. Muzica este selectă, rafinată, fiind pe placul tuturor clienţilor noştri.


Barul şi terasa "Promenada" sunt locurile din care puteţi admira pasajul pietonal "Unirii", unul din cele mai pitoreşti locuri ale Botoşaniului. Se poate servi în linişte cele mai rafinate şi originale băuturi. UN LOC ANUME PENTRU FEMEII






foto Viorica Hrustovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu