Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

joi, 25 iunie 2009

DOAMNA PROFESOR DANA PIETRARU


Doamna Dana-Elena Petrariu, este profesor, absolventă al Universităţii ,, A.I. Cuza" Iaşi, Facultatea de filologie, secţia română-franceză. În 1996, a urmat un curs de formare şi specializare obţinând diploma pentru ,,Managementul activităţilor de recuperare pentru copii cu handicap". In 2004-2005, a obţinut specializarea ,, Guvernare modernă şi dezvoltare locală". Din 2001 până în 2009, a îndeplinit funcţia de diector executiv la Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte, şi Patrimoniul Cultural Naţional.

Domnul Trăian Apetrei, director al Teatrului M- Eminescu a prezentat-o pe doamna profesor DANA PIETRARU,în calitate de director al Direcţie Judeţene de Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Botoşani, ce şi-a desfăşurat activitatea timp de 28 de ani de trudă pe covorul culturii,într-un regim sau altul, sub o conducere politică şi alta.,, Ca om care diriguieşte cultură, într-un domeniu atât de plin de orgolii, unde fiecare om de cultură este un unicat şi ca să-i aduci la acelaşi numitor comun pentru aceasta, îţi trebuie diplomaţie, apropiere, nepărtinire,fermă convingere, generozitate, pentru misiunea ce o ai ca om de cultură"
Doamna Dana Pietraru a declarat:
,, Am încercat să fiu un administrator în cultură cu multă iubire.Şi pentru că intrăm în primăvară vă invit să credem în iubire, să ne trezim cu soarele şi luna în braţe. Să simţim că existăm pentru noi şi pentru alţii, şi azi şi mâine şi mereu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu